Søg
auning by
auningBy Museum
auning sport

Tilmelding og kontingent

Kontingenterne i sæson 2019-2020 er fastsat til:

Børnehold - en hel sæson (sep./mar.): kr. 675,-

Voksenhold  - en hel sæson (sep./mar.): kr. 775,- 

Kontingenterne er steget med kr. 100,- pr. hold pr. sæson. Dette gælder alle sæsonhold i AIF-regi og skyldes, at alle underafdelinger - herunder også Gymnastikafdelingen - skal være med til at dække de administrative udgifter til at drive AIF.

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde søskenderabat eller rabat for deltagelse på flere hold, da kontingentet kun lige akkurat dækker foreningens udgifter.

Tilmelding og betaling foregår online.

Der er åbent for tilmelding til sæson 2019-2020.

Klik her for at tilmelde dit barn eller dig selv.

Vigtigt: Husk at oprette dit barn med barnets eget navn og fødselsdato. Hvis du har flere børn, der skal gå til gymnastik, skal du oprette en "bruger" pr. barn. Se evt. denne vejledning, før du tilmelder. (Vejledningen gælder stadig, selvom den er fra en tidligere sæson.)

Ved spørgsmål/fejl er du velkommen til at kontakte bestyrelsesmedlem Louise Jørgensen via mail til lou.joergensen@slet-dette.gmail.com eller på telefon 2896 2100.

Venligst bemærk: du har først sikret dig eller dit barn en plads på holdet, når du har tilmeldt og betalt online via bookingsystemet. Vi kan ikke garantere, at der er ledige pladser, hvis du møder op til første træning uden tilmelding.

Skulle du eller dit barn fortryde efter 1-2 træninger, er det muligt at annullere tilmeldingen og få det betalte kontingent retur. Kontakt instruktøren for holdet, hvis det bliver aktuelt.

Siden er sidst opdateret:01. March 2020