Søg
auning by
auningBy Museum
auning sport

Auning Cykel Motion


Auning Cykel Motion præsentere sig på følgende måde 
på deres hjemmeside:

Hvem er vi? Vi er ikke en klub, men en flok motionscyklister, der kører på MTB, vi startede med at være en flok ryttere fra området omkring Pindstrup, Auning og Allingåbro på Djursland! I dag er der desuden ryttere fra Ebeltoft, Hornslet, Nimtofte og Vivild, der jævnligt kommer og deltager! Vi efterlader aldrig nogle, alle skal med hjem!

Vi har valgt, at vi i weekenden (normalt søndag) starter forskellige steder. Vi tager ud til diverse skovområder og MTB spor for ikke bare at køre rundt i vores eget MTB spor i Porsbakkerne ved Auning, som vi bruger meget på hverdage.

Vi stiller ikke krav til kontingent, en bestemt klubdragt eller en bestemt cykel, men du vil få problemer med at være med, hvis du ikke har en MTB eller mindst en Cross cykel.

Vi kører kun på motionsplan, så du skal ikke holde dig tilbage for at deltage, du er meget velkommen til bare at møde op, eller du kan prøve at ringe til Klaus på 2618 4360 eller Knud på 4010 9101 og få en snak med os. En anden mulighed er at skrive i vores forum eller måske smide os en mail på: mtb@slet-dette.auning-cm.dk

Husk vi vil kun have dig med hvis du har hjelm på!

Hjemmeside: http://www.auning-cm.dk
Mail: mtb@slet-dette.auning-cm.dk

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:23. December 2019