Søg
Auning By
auningBy Museum
auningBy

Auning Cykel Motion eller Auning-CM

Mountainbikerne har etableret sig som en rigtig forening 

Efter flere års tilløb har en gruppe MTB-kører i den vestlige ende af Norddjurs dannet en forening med navnet Auning Cykel Motion. Til dagligt kalder de den bare for Auning-CM. 

Niels Tang Møller, som er foreningens formand fortæller: - Vi cykler hver tirsdag, torsdag og søndag hele året rundt. Tirsdag og torsdag cykler vi fra Auning Idræts- og Kulturcenter som regel kl. 17,30 til 19,30. Søndag formiddag mødes vi forskellige steder i Østjylland, hvorfra vi cykler en tur på omkring et par timer.

Niels Tang Møller fortsætter:  - Vi vil gerne give alle cykelinteresserede, uanset køn og alder, mulighed for at dyrke MTB-cykling på motionsplan. Det betyder, at alle er velkomne til at møde op. Kom også gerne på en MTB med el. Det eneste krav er sådan set kun en cykelhjelm. Vi har særligt fokus på den sociale dimension ved at cykle sammen. Der kræves ikke medlemskab for at du kan cykle med os, og vi efterlader aldrig nogen, alle kommer samlet hjem.

Har du spørgsmål vedrørende udstyr eller andet, er du velkommen til at kontakte Klaus Sønderskov på 2618 4360 eller Knud Gleerup på 4010 9101 og få en snak. En anden mulighed er at besøge foreningens hjemmeside: www.auning-cm.dk.

Hvordan bliver man medlem?
Du sender en mail til kasserer@auning-cm.dk og oplyser dit fulde navn, adresse, mobilnummer og hvilken mailadresse kassereren må kontakte dig på.
Du vil så modtage en mail fra kassereren, med oplysning om hvor og hvornår kontingentet skal betales. Et medlemskab af Auning-CM koster kun 100 kr. årligt. 

Husk vi vil kun have dig med hvis du har hjelm på!
 

Hjemmeside: http://www.auning-cm.dk
Mail: mtb@slet-dette.auning-cm.dk

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:28. February 2022