Søg
Auning By
auningBy Museum
auningBy

AIF Oldboys Nytårsappel 2013

.


De ”gamle” fra Auning I.F.  kom på
græs for første gang i år

Lørdag d. 9. marts afholdt Auning I.F. fodboldafdeling nytårsappel for oldboys. Og når vi skriver oldboys, så er det fordi det er sådan det er. For første gang i klubbens historie, har AIF tilmeldt et hold i oldboys i rækken plus 50. d.v.s. spillerne på holdet skal være fyldt 50 år.

Dog er det sådan man, når turneringen begynder, har lov at benytte 4 spillere på banen, som endnu ikke er fyldt 50 men dog er over 45 år. 24 spillere var indkaldt til appellen og heraf mødte 12 frem. Flere manglede p.g.a. arbejde, weekendture eller ferier.

Hyggen bredte sig allerede i omklædningsrummet, hvor spillerne var enige om det vist var for koldt at træne. Derfor var alle pakket godt ind i huer, handsker, tørklæder og flere lag tøj. Faktisk så mange lag så de, som måske så ud til at have klaret vinteren, uden at bruge alle deres fedtdepoter, ikke virkede større end de som måske havde knap så meget at slæbe rundt på under første træningspas.

Udover snakken var det eneste man kunne høre, knogler der knagede og bragede, så det var en fryd. Banen blev undersøgt nærmere og man kunne konstatere den ikke var til glidende tacklinger, hvilket en del var temmelig glade for, også undertegnede. Med andre ord, træningen kunne begynde.

Træning er måske et voldsomt ord, da holdet ikke har en egentlig træner, men dog en ansvarlig leder i Knud Erik Kristensen. Stemningen steg voldsomt da eneste udstyr på banen var en bold og de klassiske neongule overtrækstrøjer, hvilket var et signal om der skulle spilles på to mål og ikke en skid andet.

Et kvikt forslag om en løbetur blev hurtigt manet til jorden og der var bred enighed om, at spille sig til varmen, nøjagtig som i kampene. 1 times fodboldkamp på 2 håndboldmål blev det til. Folk fik varmen, ingen fik voldsomme skader og ingen var bare i nærheden af en omgang krampe.

Dagens højdepunkt var det varme bad og ikke mindst en kold øl fra en fødselar i spillertruppen. At sidde 12 mænd i et omklædningsrum, kun iført underræsere og med sætningen ”ka` du så huske dengang” som den mest benyttede, det er da fantastisk. Duften af deo, våd hund og støvler der har ligget i tasken i 5 måneder, det er simpelthen mandehørm i verdensklasse.

Efter badet gik turen til Idrætscentret's café, hvor Henrik's berygtede bøfsandwich ventede. En kæmpe bolle med en mega hakkedreng, bløde løg og hele svineriet. Når man har læst at Auning Idræts & Kulturcenter vil satse på sundere mad, må man blot konstatere, det endnu ikke er trådt i kraft. Mon ikke alle oldboysspillere var glade for det?

Nu venter to gange træning før selve turneringen starter. Holdet er i pulje med både, Århus- og Randersklubber, men også lokale klubber på Djursland. Kampene spilles på onsdage og AIF lægger ud med at møde Randers Freja på hjemmebane. Et hold med alle de tidligere divisionsspillere fra den kronjyske klub med Randers FC som overbygning.

Skulle man gå rundt med en oldboysspiller i maven og vel at mærke have alderen til det, kan man kontakte Knud Erik Kristensen, enten på mail eller mobil. 24 spillere kan lyde af meget, men når først turneringen starter, siger erfaringen der altid opstår en del skader, ligesom flere spillere har skifteholdsarbejde og derfor kun kan spille hver anden uge.

Så er du til bold og mandehørm og har rundet de 45 så er du mere end velkommen.

Mail: Famekristensen@slet-dette.gmail.com eller mobil: 2564 3939


Siden er sidst opdateret:23. December 2019