Søg
auning by
auningBy Museum
auning sport

Ved træner- og lederfesten 12. nov. 2011 blev der uddelt 3 pokaler:

Året træner, året hjælpetræner og initiativ prisen 2011

I år gik årets træner
til Ib Christensen

fra fodbold med følgende ord fra spillerne Mini og Frederik Køtter: 

Han er intet mindre end en fantastisk fodboldtræner! Hans hoved er jo nærmest en fodbold. Vi tror i hvert fald ikke, han har andet inde i det end fodbold.

Han har altid en million nye ideer. Som regel når Ib kaster sig ud i noget nyt, (hvilket sker tit) ender det med en succes! Til træning er han også helt fantastisk, både fodboldmæssigt og socialt. 

Han har jo selvfølgelig en masse gode øvelser, men er der noget specielt ved Ib, så er det at i al den tid han har trænet, er der ikke to opvarmninger der er ens. Imellem træningsøvelserne får vi lov til at pjatte, som vi vil og så er han altid god for en god kommentar og et godt grin!

Når vi gør det på den måde, skaber det en helt speciel frihed på holdet. Det vil sige at folk ikke føler sig pressede til at yde, men yder i virkeligheden endnu mere pga. Psykisk overskud og det samme gælder til kampe.

Ib bruger også rigtig lang tid på at vende nye idéer med os spillere. Både på holdet og individuelt. Det er også noget vi sætter stor pris på. 

Sidst men ikke mindst er der det at sige om Ib, at til kampene lever han sig uhyggelig meget ind i det! Mindst lige så meget som os spillere. Det skal også lige nævnes, at der er noget ved specielt ved Ib, når man har bolden. For i situationer, hvor andre trænere ville brøle: SPIL BOLDEN! Så står Ib nærmest og hopper af iver og råber: PRØV NOGET!!

Vi tror aldrig vi har spillet så meget fodbold på en sæson og det gælder både udendørs og indendørs, hvor vi jo var til stævne hver weekend!

TILLYKKE IB!

Porkalen for
ÅRETS HJÆLPETRÆNER 
gik til Torben Sørensen

For 5 år siden begyndte Torben, at spille bordtennis. Han var ikke ret god i starten, men blev hurtigt meget bedre. Da vi på et tidspunkt manglede trænere, meldte Torben sig, og han har taget kurser, for at uddanne sig. 

Han er også blevet medlem af bestyrelsen. Han er vores "praktiske gris". 

Er der problemer i bordtennislokalerne skal Torben nok reparere det, og han kan lave alting.

Han bor ved siden af bordtennislokalet og derfor har han også påtaget sig, at låse op, at tænde for varmen, og meget mere. Selv om hans arbejde fylder meget, får han alligevel tid til at yde en masse frivillig og ulønnet arbejde, ikke bare for bordtennis, men for alt hvad han ellers er med i.

Skrevet og sagt af Gustav Andersen, bestyrelsesmedlem for bordtennisafdelingen 

 

Susanne Andersen havde følgende om ÅRETS INITIATIV:

Årets initiativ pokal
har vi i år valgt skal  gå til vores handicap afdeling, hvor Karen Villadsen og Johnny Jensen er trænere. 

Med deres positive og energiske tilgang til tingene, kører de nu for 2. år og sørger for at handicappede borgere i vores by også får mulighed for at bevæge sig sammen med andre.

I år har de holdt flyttedag fra Idrætscentret til Bofællesskabet og det fungerer rigtig fint. 

Karen og Johnny har fået besked om prisen, men kunne desværre ikke være med i aften. På deres næste træningsaften, tog jeg på besøg og overrakte dem pokalen, t-shirts og champagnen. 

Susanne Møgelvang Andersen 
Formand for AIF

Siden er sidst opdateret:20. December 2018