Søg

NYT FRA BESTYRELSEN!

Bestyrelsen i Auning IF håndbold har besluttet at der igen i år ikke er stigning i kontingentet. Vi har derimod besluttet at ALLE spillere fra og med U 10 rækkerne skal have deres EGEN bold med til træning. U 6 og U 8 årgangene vil stadig kunne bruge vores bolde. 
Jeg har aftalt med Sportigan i Auning at vi afholder en klubaften tirsdag d. 9 august 2016 kl. 17.30-19.00, hvor der vi være 30 % rabat på køb af bolde og 20 % rabat på køb af ikke i forvejen nedsatte varer i resten af butikken. VIGTIGT. Det er kun denne aften at vi får rabatten. Er man forhindret denne kan man evt få en holdkammarat til at gøre sit boldkøb.
I yderste nødtilfælde kan undertegnede kontaktes og jeg kan tage jeres bestilling med.

Boldstørelser til de forskellige årgange er følgende:

Str. 0 : U 10 piger - U 10 drenge - U 12 piger
Str. 1 : U 12 drenge
Str. 1½: U 14 piger
Str. 2 : U 14 drenge - U 16 piger - Dame senior
Str. 3 : U 16 drenge - Herre Senior

De 10 forældreråd

Her er 10 gode forældreråd. Brug 2 min på at læse dem :) 
Tryk på nedenstående link for at åbne de 10 råd. 

Velkommen til Håndboldafdelingen

Er du den nye Mikkel Hansen

eller Rikke Skov?

Auning I.F.´s håndboldafdeling er en af klubbens ældste, og største afdelinger. I mange år har hallerne summet af liv tirsdag og torsdag aften, hvor håndboldafdelingen altid har haft faste træningstider, og stadig har det. Klubben har hold helt nede fra microspillere til seniorer, og både piger og drenge, mænd og kvinder kan spille håndbold i Auning.

Har man aldrig spillet, er det jo svært at vide om det er noget man kan, eller har lyst til, og derfor er du altid velkommen til at kigge ud og træne med et par gange, før du beslutter om det er noget for dig. Vores mange dygtige trænere, ledere, og ikke mindst dine nye holdkammerater, vil tage godt imod dig, og klubben er selvfølgelig behjælpelig med tilmelding og praktiske oplysninger.

Håndbold i Auning er selvfølgelig sport på flere plan, men først og fremmest er det masser af sjove timer på træningsbanen, mange spændende kampe, og sidst men ikke mindst, et fantastisk kammeratskab, både på og udenfor banen. Klubben afholder flere sociale arrangementer i løbet af året, hvor du bliver inviteret.

 

Vi håber at se dig


Venlig hilsen
AIF Håndbold

Siden er sidst opdateret:13. juni 2017

Besøg

Alt om Auning by
Vi har åben 24 timer i døgnet!
- i idrætcenteret og i byen
- online booking og betaling!
- Link til AIF's 7 afdelinger
 
 

Vi støtter sporten i Auning: