Søg
Auning Radio & TV

Rytmepiger 2. klasse og opefter

Instruktør: Stine Westergaard (6140 7877)

Tirsdag kl. 18.15-19.30 i Gymnastiksalen på Auning Skole

Vi laver rytmisk gymnastik og dans til fed musik - og vi er sammen på tværs af alder og klassetrin, så du er velkommen uanset, om du går i 2. klasse, 9. klasse... eller noget derimellem. 

Vi laver små danseserier til fed koreografi. Allerede i løbet af efteråret begynder vi at indøve de serier, som vi vil vise frem til foråret til foreningens opvisning. Vi træner "seriøst", så vi kan blive dygtige og fremvise noget flot til foråret, men vi har selvfølgelig også tid til at lege og hygge os. På rytmepiger udvikler og udfordrer vi kroppen generelt - og vi træner styrke/udholdenhed, koordination, rytme- og balancesans.

På dette hold laver vi udelukkende rytmisk gymnastik og dans - så hvis du ikke er så meget til "vilde" spring på de store redskaber, kan du sagtens være med på rytmepiger. Du er velkommen - uanset om du er begynder eller har gået til gymnastik eller dans før.

Vi gør rigtig meget ud af at lave nogle flotte serier inkl. opstillinger. Derfor er vi afhængige af hinanden, og af at vi så vidt muligt møder til træning hver gang - samt at vi er motiveret for at udvikle os via gymnastikken.

Bemærk: hvis du gerne vil lave både rytme- og springgymnastik, så har du i år mulighed for det. Da rytmeholdet ligger tirsdag og de to spring-hold om onsdagen... :-)

Siden er sidst opdateret:20. december 2018