Søg

Hæderspris til Ivan Ditlevsen 2011

 

Tirsdag d. 13. december 2011 var Ivan Ditlevsen fra Auning Motions Klub Inviteret til Grenaa rådhus hvor der skulle uddeles priser for sportslige præstationer og hæderspriser for trænere & ledere som har gjort en forskel i 2011.

Ivan var indstillet for sin gode indsats hvor han via løbeskolen har formået af få folk ud af stuerne, lært dem at DE KAN løbe gennem motiverende træning. Han har sørget for i løbet af 12 uger at gøre dem i stand til at gennemføre 30 min. løb uden pauser, som har overbevist folk om at ”DE KAN”.

Ivans motto som han har givet alle udøverne med hjem til ophæng på køleskabet – Jeg kan…  jeg vil…  jeg gør det sgu…. – har virket stærkt motiverende for udøverne, og gjort at rigtig mange har fortsat med løbetræning efter de 12 uger.

Ivan har efter de første 3 løbeskoler haft ca. 40 igennem, og en del af disse løber fortsat med stor begejstring. 

Information om opstart af nyt løbeskolehold HER  

Ivan hædres her sammen med 6 andre (1 var ikke tilstede), og modtog blomster og gave fra kultur udviklingsudvalgets formand Lars Jørgensen Møller fra Norddjurs kommune, yderst til venstre ses Norddjurs kommunes fritidskonsulent Tommy Sørensen i færd med at forevige begivenheden.
Det første hold på løbeskole med medaljer
Afslutningen for løbeskole hold 2 med medaljer
Seneste hold som har afslutte 12 uger løbekursus
Siden er sidst opdateret:21. januar 2020