Søg

Auning Tennis har fået ny formand

Skrevet af: AuningSport.dk

Ulrik Dahl Christensen har fra sidst i april været formand for Auning Tennis

Siden Rikke Steffensen i december 2016 trak sig som formand for Auning Tennis, har Hovedbestyrelsen forgæves søgt efter en ny formand og en ny bestyrelse. Det har betydet, at afdelingen reelt har ligget stille. 

Men sidst i april måned kom Ulrik Dahl Christensen heldigvis på banen og sammen med Nina Juel Jensen og Lars Dahl Andersen er Ulrik i gang med at genrejse Auning Tennis.

Det sker bl.a. ved et opstarts-arrangement den 21. maj kl. 12 i klubhuset på Nyvangsvej 15. Her tænder vi op i grillen og fylder køleskabet. Det vil også blive muligt at prøve vores tennis-kanon. Fortæller Ulrik Dahl Christensen.

Ulrik fortæller videre: Vi har sat os et mål om at gøre tennis attraktivt for flere af byens borgere. Tennis kan spilles af alle og er en sjov måde og rører sig på. Vi vil rigtig gerne have flere til at besøge banerne på Nyvangsvej 15, det forsøger vi ved forskellige tiltag, som vi vil fortælle om løbende på vores nye Facebook-side.

Vi har fået skiftet låsen ind til banerne, det betyder, at de som gerne vil spille tennis, skal kontakte os for at få en nøgle. Ring til mig på 29830583 eller skriv mail ulrikchristensen@remove-this.live.dk

Ulrik Dahl Christensen fortæller i øvrigt om sig selv: Jeg er 35 år, gift med Mette og far til Esther-Oline på 3,5 måned. Vi er flyttet til Auning for 1,5 år siden, men føler os allerede hjemme i Auning.


Besøg Auning Tennis hjemmeside
og kig endelig også forbi klubbens Facebookside!

auningsport.dk/sportsklubber-i-auning/tennisafdelingen/

www.facebook.com/auningtennis8963.dk/

Siden er sidst opdateret:12. december 2017