Søg

Åbent hus for børn på Potetevej 3

Skrevet af: AuningSport.dk

Indbydelse til åbent hus fra kl.17.30 til kl.18.30 for nye bordtennisspillere, alder fra 2.-3. klasse til og med 6. klasse og forældre – så kom og vær med ...

 

Vi ved jo godt, hvor vigtigt det er, at vi får noget motion... og at vores børn kommer ud og får rørt sig ... men hvorfor ikke sørge for, at det også bliver sjovt, og samtidig kan man også møde nye venner?

I Auning bordtennisafdeling gør vi meget for at det skal være sjovt at gå til bordtennis, og vi har også vores helt egen bordtennishal.Til træning laver vi en masse sjove træningsøvelser, hvor vi fx. kan finde på at købe flødeboller, som vi skal sigte efter med bordtennisbolde, og selvfølgelig også spise dem :)

Vi har bat, som du kan låne, så du kan prøve og spille bordtennis.Til vores åbent hus kan du høre lidt om, hvad vi har at tilbyde i vores klub.Her vil du også møde vores trænere og formanden.

Bordtenniskontingentet hos os koster 275 kr. pr. halvår, og de første 4 gange er gratis, så du kan prøve om bordtennis er noget du vil gå til.

Ved spørgsmål kan der ringes på mobil nr. 23 98 21 22

Siden er sidst opdateret:13. juni 2017

Vi støtter sporten i Auning: