Søg

Velkommen til Auning Motions Klubs hjemmeside!

Klik for en større version!

Ny løbeskole starter 4. januar 2018 kl. 18,30

Auning Motions Klub gennemfører 1-2 løbeskoler om året. Man mødes i cafeen ved Auning Idræts- og Kulturcenter. På løbeskolen er der meget gang i starten og så går vi gradvist over til løb. Målet er at kunne løbe i 30 minutter efter 12 uger. Der er plads til alle.

Vi glæder os til at se dig. 

Disse 12 instruktører og hjælpetrænere med til at få løbeskolen til at blive en succes i 2017.

Hvem sidder i Auning Motions Klub bestyrelse?

Marie Fuglsang Brouer, formandmail: mariefuglsangbrouer@vestdjursnet.dkmobil: 2476 3038. Inger Millard, kasserer. Arne Mønster, spinninginstruktør. Heidi Saaby Nielsen, referent og løbeinstruktør. Kaj Rasmussen, løbeinstruktør.

AMK kunne slet ikke fungere uden disse topmotiverede løbeinstruktører der 2-3 gange om ugen møder op og skaber begejstring og får de bred smil frem - fremkalder forpinte ansigter og frem for alt får medlemmerne til at møde op igen og igen! 


Kom og løb med!

Der er noget for næsten alle, uanset hvilken form man er i lige netop nu.
Kom og vær med tirsdag, torsdag kl. 19 og søndag kl. 10 ved Auning Idræts- og Kulturcenter.

Vi løber i flere grupper, så alle har mulighed for at kommet på et hold, med det rette tempo. Man kan frit skifte gruppe alt efter ens aktuelle form.

Se iøvrigt månedens aktuelle løbeprogram.

Hold A: Her løber vi ikke længere end 4-5 km - i et tempo, sådan at ALLE kan følge med. 

Hold B: Her løber vi ikke længere end 5-6 km. Ind imellem er der lege og træning undervejs.

Hold C: Her løber vi mellem 7 og 12 km. Der er fokus på hastighed og der er indlagt intervaltræning eller andet, der styrker din løbehastighed mindst en gang om ugen. Dem der kun løber 7 km fortsætter med 1 times spinning specielt for løberne i AMK.

Hold D: 10-18 km. Se månedens aktuelle løbeprogram. Der er fokus på hastighed og der er indlagt intervaltræning eller andet, der styrker din løbehastighed mindst en gang om ugen. 

Sådan betaler du medlemskontingent i AMK

Medlemskab koster 300 kr./år
Er I flere i husstanden, som vil være medlem koster det 500 kr./år. (inkl. alle børn og voksne)

Kontingent betaling - følgende muligheder:
Bankoverførsel Djurslands Bank: 7260 1214041

Er du oprettet som bruger kan du indbetale via Auningsport.halbooking.dk

Du kan også betale med Mobilepay til: 22675008, Inger Millard

Husk ar skrive for- og efternavn samt fødselsår på indbetalingen!

Betaling hvert år inden 30. januar


AMK er også på Facebook! Klik på Facebook-logoet
for at komme frem til Løberne i Auning Motions Klub

 

Nyt sportstøj til AMKs spinning instruktører

SuperBrugsen, Auning Blikkenslagerforretning og Djurslands Bank har hver især givet et bidrag til, at spinning instruktørerne i Auning Motions Klub fra årsskiftet har fået et sæt nyt smart sportstøj.

De tre bidragsydere var også med sidste år til at sikre nye topmoderne spinningscykler til Auning Motions Klub. De nye cykler er blevet modtaget med stor begejstring af alle og motionsklubben oplever for tiden stor tilslutning til holdene, hvor flere er fuldt booket.

Har man lyst at prøve en tur på en spinningscykel og mærke den intense stemning i træningslokalet, kan en gratis prøvetime altid arrangeres. Kontakt endelig instruktørerne Lena, Jan, Kent, Arne eller Ivan, som gerne vil hjælpe med eventuelle spørgsmål og finde plads til en prøvetime. Eller kig selv  selv direkte på auningsport.halbooking.dk hvor man kan se alle holdene og hvilke tider der trænes.

På billedet præsenteres det nye sportstøj af instruktørerne Jan Damgaard, Kent Brandt Hansen, Lena Bjerregaard Hedemann, Arne Mønster og Ivan Ditlevsen.

Hvad sker der egentlig
i din krop, når du løber?

Hvad sker der i det første minut, efter 3 minutter, efter ti minutter, på vej op af bakke eller når du er forkølet? Få nogle rigtig gode svar i denne artikel fra Magasinet Fit Living

Siden er sidst opdateret:06. januar 2018

Besøg

Alt om Auning by
Vi har åben 24 timer i døgnet!
- i idrætcenteret og i byen
- online booking og betaling!
- Link til AIF's 7 afdelinger